BOTANO ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 98%ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟ 16 ΩΡΕΣ

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ένα κινεζικό χορτάρι μπορεί να θεραπευσει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε μόλις 16 ώρες.
Έκπληξη; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συναρπαστική ανακάλυψη.


Πολλά έχουν γραφτεί  που συνδέει τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής μας και την υπερκατανάλωση μας  με τα επεξεργασμένα τρόφιμα, χαμηλής ποιότητας κρέας και τα γαλακτοκομικά, και εξευγενισμένα σάκχαρα ως συμβάλλοντες παράγοντες, καθώς και η ρύπανση και περιβαλλοντικούς παράγοντες.Η πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε από βιοεπιστήμονες  το βότανο, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε κινεζική ιατρική,  η αρτεμισίνη Όταν αναμιγνύεται με το σίδηρο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, μέσα σε 16 ώρες, το 98% των καρκινικών κυττάρων σκοτώθηκαν.

Θα ήταν αποτελεσματική σε όλους τους τύπους καρκίνων.  Η Αρτεμισινίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως ένα ισχυρό αντι-ελονοσίας βότανο, αλλά αυτή η μελέτη ήταν ειδικά διερεύνηση της δράσης κατά του καρκίνου. Ανάμιξη με σίδηρο φαίνεται να είναι το βασικό σημείο,  όταν η αρτεμισινίνη χρησιμοποιήθηκε μόνη της υπήρχε μόνο μία μείωση 28% σε καρκινικά κύτταρα. Έτσι, όταν οι ασθενείς στη μελέτη αυτή δόθηκε ένα συμπλήρωμα σιδήρου (το οποίο συχνά συσσωρεύεται στον ιστό του μαστού, αλλά ιδιαίτερα σε καρκινικά κύτταρα), η αρτεμισινίνη ήταν πράγματι σε θέση να στοχεύσουν τα κακά» κύτταρα και να αφήσει μόνο «καλά» κύτταρα. Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι ο παράγοντας μεταγραφής στάσεις της  αρτεμισινίνη« Ε2Ρ1 » παρεμβαίνει στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων του πνεύμονα, που σημαίνει ότι παρουσιάζει έναν τρόπο μεταγραφής σύμφωνα με την οποία αρτεμισίνης ελέγχει την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του αναπαραγωγικού», «Αυτό φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο», λέει ο Gary Poser , ένα οργανικό χημικός στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ – αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

Comments