Envelope- Η εφαρμογή που μετατρεπει το τηλέφωνό σας σε μια απλή συσκευή

Envelope - μετατρέψτε προσωρινά το τηλέφωνό σας σε μια πιο απλή και πιο ήρεμη συσκευή, βοηθώντας σας να ξεφύγετε από τον ψηφιακό κόσμο.
Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο στα τηλέφωνά τους και αγωνίζονται να βρουν μια ισορροπία με την τεχνολογία.


Έχουμε σχεδιάσει μια σειρά ειδικών φακέλων που μεταμορφώνουν πλήρως τη λειτουργικότητα του smartphone σας ,που είναι σφραγισμένο στο εσωτερικό, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε λιγότερες περισπασμούς για λίγο.

Ένας φάκελος μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε μια πολύ βασική συσκευή που μπορεί μόνο να λαμβάνει κλήσεις, ενώ η άλλη μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα χωρίς οθόνη, που σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτό που βρίσκεται μπροστά σας.

Τα τυπωμένα κουμπιά που φωτίζουν απαλά σας επιτρέπουν να καλέσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες, δημιουργώντας μια ήρεμη αλλά μαγική "διασύνδεση χρήση φακέλων".

Εμπνεύστηκαν από μια πρόσφατη τάση, όπου οι άνθρωποι αγοράζουν ένα δεύτερο, απλούστερο τηλέφωνο για διακοπές και Σαββατοκύριακα, ως τρόπο περιορισμού της πρόσβασής τους στην τεχνολογία. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πιο προσιτή έκδοση αυτού, η οποία θα επέτρεπε στους ανθρώπους να δοκιμάσουν μια μέρα χωρίς τηλέφωνο ,χωρίς να δεσμευτούν να αγοράσουν μια νέα συσκευή.
Το Paper Phone είναι μια πειραματική εφαρμογή ανοιχτού κώδικα Android που είναι διαθέσιμη για να δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή, όλος ο κώδικας είναι διαθέσιμος στο Github για τους ανθρώπους που  ελπίζουν να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν!

Comments