Η αλλαγή στα Samsung Account

Ύστερα από πολλαπλά κρούσματα επιθέσεων και διαρροής δεδομένων, η Samsung αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή στο Samsung Account μας. Πλέον, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει απαιτητό το 2FA με την τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση στο Samsung Account. Ο τρόπος με τον οποίο το απαιτητό 2FA φαίνεται να λειτουργεί
πλέον, είναι ότι νέοι ή οι ήδη υπάρχοντες Samsung Account λογαριασμοί που συνδεθούν θα απαιτηθεί να πιστοποιήσουν την ταυτότητά τους, εισάγοντας τον αριθμό του τηλεφώνου τους για τη λήψη ενός κωδικού. Αυτό θα συμβεί, ανεξάρτητα αν ο ήδη υπάρχον λογαριασμός έχει ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο το 2FA.

Για έναν περίεργο λόγο πάντως, οι χρήστες που έχουν ήδη συνδεθεί στους λογαριασμούς τους, και υποψιαζόμαστε ότι είναι η πλειοψηφία, δεν ανακατευθύνονται για να πιστοποιηθούν ξανά μετά το update. Πάντως, ο λογαριασμός τους θα είναι και πάλι ασφαλής αν κάποιος προσπαθήσει να συνδεθεί με τα στοιχεία τους στο λογαριασμό. Η ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη παντού και σε αντίθεση με άλλα Samsung apps για τα οποία μπορείς να ελέγξεις χειροκίνητα για νέες ενημερώσεις, εδώ δεν μπορείς να το κάνεις. Επομένως, απλά θα πρέπει να περιμένεις.

Comments