Το καλύτερο concept Samsung Galaxy Note 8

Όπως είναι γνωστό, η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει το Galaxy Note 8 τους επόμενους μήνες (λογικά μέσα στο φθινόπωρο) και οι φήμες με την φαντασία οργιάζουν, όταν μάλιστα τα S8 και S8+ εντυπωσίασαν τους πάντες.



Η Samsung μας έχει υποσχεθεί ένα καινοτόμο Note και είναι φυσικό να θέλει να παρουσιάσει την απόλυτη ναυαρχίδα, δεδομένου ότι ο προκάτοχος, το Note 7, υπήρξε μία «καταστροφή» για την εταιρία. Οι φήμες που ακούγονται είναι πολλές και το concept αυτό προσπαθεί να μείνει πιστό σε «ρεαλιστική» απεικόνιση.

Παρατηρούμε ότι στο πίσω μέρος υφίσταται διπλή κάμερα, όπως οι φήμες έχουν οργιάσει. Επιπλέον, βλέπουμε και δεύτερο ηχείο στο μπροστινό μέρος της συσκευής (στο κάτω μέρος) για στερεοφωνικό ήχο με «βασικό ύποπτο» τη Harman, την οποία πρόσφατα εξαγόρασε και ήδη διαθέτει μέσω ακουστικών της θυγατρικής AKG στα S8. Επίσης βλέπουμε μικρότερα bezels, το ανανεωμένο S Pen, μεγάλη «χορταστική» οθόνη και εντυπωσιακές αποχρώσεις, στα ίδια premium υλικά κατασκευής.

Όλα αυτά βέβαια βασίζονται σε φήμες, οπότε τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά ο δημιουργός του concept δημιούργησε ένα «ιδανικό» Note 8:
<object class="BLOG_video_class" contentid="8fa490973567037" height="266" id="BLOG_video-8fa490973567037" width="320"></object></div>

Comments