Φιλτράρισμα εξωτερικών ήχων με τα ακουστικά Knops

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα έκανε την εμφάνισή της στο Indiegogo, με τα ακουστικά Knops που φιλτράρουν τους εξωτερικούς θορύβους. 

Τα Knops θα μπορούσε να πει κανείς ότι μετατρέπονται σε ένα χειριστήριο ρύθμισης της έντασης των εξωτερικών θορύβων, χωρίς τη χρήση μπαταρίας, με μηχανικό τρόπο. Τα ακουστικά Knops μπαίνουν μέσα στο αυτί και επιτρέπουν τη ρύθμιση της έντασης των εξωτερικών θορύβων που έρχονται μέσα στο ακουστικό κανάλι με την περιστροφή ενός δαχτυλιδιού πάνω στο πλαίσιο που βρίσκεται έξω από το αυτί. Με αυτό τον τρόπο εγγυώνται την πλήρη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων.

Υπάρχουν 4 βήματα ρυθμίσεων που μπορεί να κάνει ο κάτοχος των Knops. Στο πρώτο βήμα δεν υπάρχει κανένα φιλτράρισμα εξωτερικού θρούβου, στο δεύτερο μειώνονται οι ήχοι της πόλης, στο τρίτο βήμα μειώνεται η ένταση του ήχου της live μουσικής, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο βήμα φιλτράρονται τα πάντα και μπορεί κανείς να απολαύσει ανενόχλητος τη μουσική του. Στο βήμα αυτό ακούγονται μόνο οι πραγματικά δυνατοί ήχοι.

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η καμπάνια άντλησης χρηματοδότησης μέσω crowdfunding στο Indiegogo ήταν σε ισχύ και η τιμή για κάθε ζευγάρι ακουστικών ήταν τα 69 δολάρια στις ΗΠΑ, με τις πρώτες παραδόσεις προϊόντων να υπολογίζεται ότι θα γίνουν από τις αρχές Νοεμβρίου 2017 και έπειτα.

<object class="BLOG_video_class" contentid="4e40ec0e9298b287" height="266" id="BLOG_video-4e40ec0e9298b287" width="320"></object>

Comments