Αυτό είναι το Nexus 6P της Huawei

Με οθόνη 5,7 ιντσών, αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και USB Type-C θύρα φόρτισης και ανταλλαγής δεδομένων



Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση των νέων Nexus smartphones, ακόμα μια διαρροή φωτογραφίας δίνει καθαρότερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς είναι η μια από τις δυο συσκευές και εν προκειμένω αυτή που κατασκεύασε για λογαριασμό της Google η Huawei.



Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο androidpolice.com και πιθανότατα προέρχεται από δημοσιογραφικό υλικό, αποκαλύπτονται και οι δυο όψεις του Nexus 6P, το όποιο έχει οθόνη 5,7 ιντσών. Δυο ηχεία είναι τοποθετημένα στην εμπρός όψη της συσκευής.

Στην πίσω πλευρά η κάμερα και το φλας είναι τοποθετημένα σε μαύρο πλαίσιο, το οποίο φαίνεται να προεξέχει ελαφρά. Κεντρικά βρίσκεται ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος ενισχύει το μοντέλο ασφαλέστερης λειτουργίας του Android Pay. Το Nexus 6P πιστεύεται ότι θα ενσωματώνει τη νέα USB Type-C θύρα φόρτισης και ανταλλαγής δεδομένων. Πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις των 32, 64 και 128 Gb.

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο, η Google αναμένεται να παρουσιάσει επίσης το Nexus 5X, το οποίο κατασκευάζει η LG. Τα δυο νέα Nexus θα είναι τα πρώτα smartphones με εγκατεστημένο το Android 6.0 Marshmallow.

Comments