«Πράσινο» χοιρινό κρέας από τους Τεχνολόγους Γεωπόνους του ΤΕΙ Ηπείρου

«Το πράσινο χοιρινό - Green Pork», το κρέας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, είναι το αποτέλεσμα ενός καινοτόμου ερευνητικού έργου που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου με γνωστή βιομηχανία.

Οι ερευνητικές μέθοδοι, για την παραγωγή «πράσινου» χοιρινού κρέατος και τα τελικά αποτελέσματα του έργου, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου της 'Αρτας στις 7 το απόγευμα.
Το έργο, αποτελεί πρότυπο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Ηπείρου, ΑΕΙ της Ελλάδας και Πανεπιστημίων της Κίνας, όπως και της Ελληνικής Βιομηχανίας Κρέατος, για την ανάδειξη και διακριτή παραγωγή του Ελληνικού χοιρινού κρέατος και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και την Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας.
Πηγή

Comments

  • Η πιο επικίνδυνη celebrity για την ασφάλεια του υπολογιστή σας
    Η πιο επικίνδυνη celebrity για την ασφάλεια του υπολογιστή σας

  • Τα 20 πράγματα που πρέπει να πετάξεις απο το σπίτι για να είσαι ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ
    Τα 20 πράγματα που πρέπει να πετάξεις απο το σπίτι για να είσαι ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ

    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΙΣ…

  • Girl vs Cat - Twerk Off
    Girl vs Cat - Twerk Off

  • Drone υψηλών προδιαγραφών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 
    Drone υψηλών προδιαγραφών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 

  • Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με φρεγάτα του ΝΑΤΟ
    Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με φρεγάτα του ΝΑΤΟ

  • Δεν θα ακούσετε ποτέ ένα λιοντάρι να έρχεται
    Δεν θα ακούσετε ποτέ ένα λιοντάρι να έρχεται

  • Η πρώτη 3D πεζογέφυρα στον κόσμο
    Η πρώτη 3D πεζογέφυρα στον κόσμο

    Η πρώτη στον…

  • H Microsoft εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κατάστημά της στην Νέα Υόρκη
    H Microsoft εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κατάστημά της στην Νέα Υόρκη

    Μια έκταση…

  • Χάνει τα μπροστινά δόντια με το καλαμπόκι καρφωμένο σε τρυπάνι
    Χάνει τα μπροστινά δόντια με το καλαμπόκι καρφωμένο σε τρυπάνι