«Πράσινο» χοιρινό κρέας από τους Τεχνολόγους Γεωπόνους του ΤΕΙ Ηπείρου

«Το πράσινο χοιρινό - Green Pork», το κρέας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, είναι το αποτέλεσμα ενός καινοτόμου ερευνητικού έργου που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου με γνωστή βιομηχανία.

Οι ερευνητικές μέθοδοι, για την παραγωγή «πράσινου» χοιρινού κρέατος και τα τελικά αποτελέσματα του έργου, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου της 'Αρτας στις 7 το απόγευμα.
Το έργο, αποτελεί πρότυπο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Ηπείρου, ΑΕΙ της Ελλάδας και Πανεπιστημίων της Κίνας, όπως και της Ελληνικής Βιομηχανίας Κρέατος, για την ανάδειξη και διακριτή παραγωγή του Ελληνικού χοιρινού κρέατος και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και την Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας.
Πηγή

Comments

  • Η Κινέζα που αμόλησε τον κορωναίο ιό
    Η Κινέζα που αμόλησε τον κορωναίο ιό

  • Facebook Marketplace oxi provlema
    Facebook Marketplace oxi provlema

  • Η συγκινηση της Ellen DeGeneres στα Medal of Freedom Award
    Η συγκινηση της Ellen DeGeneres στα Medal of Freedom Award

  • Who stole Eiffel Tower?
    Who stole Eiffel Tower?

  • Happy New Year 2020
    Happy New Year 2020

  • Koenigsegg Jesko
    Koenigsegg Jesko

  • Μαζική σφαγή  φαλαινών στα ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ
    Μαζική σφαγή φαλαινών στα ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ

    Πάνω από 250…

  • Απεχθάνεται το σεξ γιατί θεωρεί το πέος… επικίνδυνο
    Απεχθάνεται το σεξ γιατί θεωρεί το πέος… επικίνδυνο

    Είναι μια από τις…

  • Ακόμα δεν μπήκαν και μας έκαψαν,αν μπούμε  τη φαντάζεστε θα κάνουν
    Ακόμα δεν μπήκαν και μας έκαψαν,αν μπούμε τη φαντάζεστε θα κάνουν