«Πράσινο» χοιρινό κρέας από τους Τεχνολόγους Γεωπόνους του ΤΕΙ Ηπείρου

«Το πράσινο χοιρινό - Green Pork», το κρέας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, είναι το αποτέλεσμα ενός καινοτόμου ερευνητικού έργου που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου με γνωστή βιομηχανία.

Οι ερευνητικές μέθοδοι, για την παραγωγή «πράσινου» χοιρινού κρέατος και τα τελικά αποτελέσματα του έργου, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου της 'Αρτας στις 7 το απόγευμα.
Το έργο, αποτελεί πρότυπο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Ηπείρου, ΑΕΙ της Ελλάδας και Πανεπιστημίων της Κίνας, όπως και της Ελληνικής Βιομηχανίας Κρέατος, για την ανάδειξη και διακριτή παραγωγή του Ελληνικού χοιρινού κρέατος και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και την Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας.
Πηγή

Comments

  • Πέντε προφίλ οδήγησης για το Ford GT
    Πέντε προφίλ οδήγησης για το Ford GT

    Το νέο Ford GT…

  • Πολεμικό Οχήματα River Crossing
    Πολεμικό Οχήματα River Crossing

  • Η Google γιορτάζει τους 100 εκατομμύρια χρήστες στο Google Photos!
    Η Google γιορτάζει τους 100 εκατομμύρια χρήστες στο Google Photos!

    Το Google…

  • Samsung Galaxy Fold 2 Concept 2020
    Samsung Galaxy Fold 2 Concept 2020

  • Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  • Για να  σερβίρετε το κρασί σαν επαγγελματίας
    Για να σερβίρετε το κρασί σαν επαγγελματίας

    Το κρασί είναι…

  • ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΥΝΟΣΗ
    ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΥΝΟΣΗ

  • Samsung Galaxy X με κινούμενη οθόνη 360 °, μνήμη RAM 8GB
    Samsung Galaxy X με κινούμενη οθόνη 360 °, μνήμη RAM 8GB

  • The Best of Hans Zimmer
    The Best of Hans Zimmer