H Motorola ανακοινώνει το Moto G

To Motorola Moto G είναι πλέον γεγονός, μετά από την σχετική φημολογία με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του.



Στο νέο Moto G έχουμε μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών με ανάλυση 720p, η οποία έχει επικάλυψη Gorilla Glass 3 για μέγιστη προστασία. Στο εσωτερικό του έχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410, ο οποίος είναι τετραπλού πυρήνα και είναι χρονισμένος στο 1.4 GHz με γραφικά Adreno 306 GPU.

Η μνήμη RAM είναι 2 GB με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση με μνήμη RAM 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με χρήση καρτών microSD μέχρι και τα 32 GB.
Οι διαστάσεις του Motorola Moto G είναι 142.1 x 72.4 x 11.6 χιλιοστά, με το βάρος να φτάνει στα 155 γραμμάρια. Αυξημένη είναι και η χωρητικότητα της μπαταρίας του νέου μοντέλου, η οποία φτάνει πλέον στα 2470 mAh. Η κεντρική κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 13 Megapixel, με την μπροστινή κάμερα να είναι 5 Megapixel.Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 5.1 Lollipop και υπάρχει υποστήριξη δικτύου LTE. Ένα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί για το νέο μοντέλο είναι ότι έχει πιστοποίηση IPx7, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βουτήξει σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά. H τιμή του εκτιμάται ότι θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο.

Comments