O άνεργος που πήγε για δουλειά σε fast food και έγινε top model!

 Μια ιστορία που επιβεβαιώνει πως η τύχη σου χτυπά την πόρτα όταν δεν το περιμένεις. Όταν ήταν 16 χρόνων πήγε σε ένα κατάστημα McDonald's, παρέα με την μαμά του για να βρει δουλειά και τελικά έφυγε με ένα συμβόλαιο ως μοντέλο.
O λόγος για τον 21χρονο σήμερα Christopher Kellie από το Mount Vernon της Σκωτίας που έχει μια πραγματικά εντυπωσιακή ιστορία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, o
Christopher είχε αναγκαστεί να αναζητήσει part-time εργασία για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Έτσι, άφησε στην άκρη το όνειρό του να γίνει personal trainer και στήθηκε στην ουρά μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους. Ο μελαχρινός νέος, με ύψος 1,83, όμως στάθηκε τυχερός καθώς την ώρα που περίμενε στην ουρά, τον είδε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Colours Agency, που έτυχε να τρώει με την οικογένεια της στο μαγαζί.
"Είχα ήδη μπει στο αμάξι της μητέρας μου και ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, αφού είχα δώσει το βιογραφικό μου, όταν μία γυναίκα σχεδόν έπεσε πάνω στο τζάμι του αυτοκινήτου και άρχισε να μας φωνάζει να σταματήσουμε", θυμάται ο Christopher "Κατέβασα ο τζάμι και τότε εκείνη με ρώτησε αν ήθελα να γίνω μοντέλο" και προσθέτει:
"Νόμιζα πως αστειευόταν και δεν την πίστεψα μέχρι που μου έδωσε την κάρτα της, αλλά και πάλι δεν είχα καταλάβει τι σήμαινε όλο αυτό, τότε ήμουν ένας τυπικός έφηβος"
Αυτή ήταν η αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Ο Christopher, μέσα σε λίγο καιρό, έγινε βασικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Harvey Nichols, JD Sports , Barbour κ.ά. και τώρα ονειρεύεται να πάει στη Νέα Υόρκη για να ποζάρει για τον Tom Ford. "Πληρώνομαι για να κάνω πράξη το... όνειρό μου", λέει ο ίδιος, ενώ η γυναίκα που τον ανακάλυψε λέει: "Όλοι όσοι δουλέψουν μαζί του τον λατρεύουν, είναι όμορφος και έξυπνος. Αυτό το παιδί έχει για ταβάνι μόνο τον ουρανό".
Το εντυπωσιακό είναι πως παραδέχεται ότι ποτέ δεν τον πήραν τηλέφωνο από τα McDonald’s για την δουλειά που έψαχνε.mag.sigmalive.com

Comments