Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να βάλεις το eyeliner

Ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου.
Το συγκεκριμένο ποστ ανήκει στην κατηγορία "δεν θέλεις κόπο, θέλει τρόπο", αφού σκοπό έχει να σου δείξει πως να βρεις το στυλ eyeliner ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σου. Για να πάψεις επιτέλους να παιδεύεσαι με λουκ που δεν αναδεικνύουν τα μάτια σου και τελικά σε αφήνουν απογοητευμένη.

1. Αν τα βλέφαρα των ματιών σου είναι ελαφρώς προς τα κάτω, όπως της Jennifer Lawrence, μπορείς να κάνεις countouring με τη σκιά σου και να το ξεκλέψεις. Βάζοντας μια μικρή ποσότητα σκιάς στο πινέλο, άπλωσε την ακριβώς κάτω από το κόκκαλο του βλεφάρου σου, συνεχίζοντας με μια ανοδική πορεία στην άκρη του ματιού. Μόλις τελειώσεις με αυτό, χρησιμοποίησε το σαν οδηγό για να βάλεις το eyeliner σου.



2. Αν έχεις μεγάλα μάτια και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς γιατί φοβάσαι μην τα υπερτονίσεις, υπάρχουν δυο οδοί για σένα. Είτε να βάλεις το eyeliner ακολουθώντας το ακριβώς το σχήμα τους αλλά  μόνο με μια λεπτή, διακριτική γραμμή, είτε -για τις πιο τολμηρές- να μπλέξεις το eyeliner με λίγη σκούρα σκιά γύρω από όλο το μάτι για ένα πιο βαθύ βλέμμα.


3. Στην περίπτωση που τα μάτια σου δεν έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, μην φοβηθείς να βάλεις να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό eyeliner ή μολύβι ματιών και κάτω από το μάτι, τονίζοντας την εξωτερική γωνία, για να τους δώσεις ένταση. Στη συνέχεια προτίμησε μια σκιά σε γήινη απόχρωση που θα πλαισιώσει τα μάτια σου.



4. Αν τα μάτια σου είναι προς τα κάτω, δεν έχει κανένα λόγο να λυπηθείς την ποσότητα eyeliner. Άπλωσε πλουσιοπάροχα, δημιουργώντας μια γωνία από την φυσική γραμμή του ματιού σου και προς τα πάνω.


5. Αν πάλι τα μάτια σου είναι αμυγδαλωτά, είσαι πάρα πολύ τυχερή γιατί μπορείς να βάλεις το eyeliner με όποιον τρόπο θέλεις.
Πηγή

Comments