Mission: Επιχείλιος Έρπης



Ο έρπης είναι μια απαίσια φουσκάλα πάνω στα χείλη που ενοχλεί συνεχώς τσούζωντας και προκαλώντας πόνο. Είναι το αποτέλεσμα ενός ιου του HSV-1 που εφόσον τον κολλήσεις μια φορά τον έχεις για πάντα και τον εμφανίζει ο οργανισμός από μόνος του. Βγαίνει όποτε είμαστε αγχωμένοι, πιεσμένοι ή στεναχωρημένοι. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάποια άτομα τα ταλαιπωρεί συχνά, ενώ άλλα σπάνια. Εγώ ανήκω στην κατηγορία που το εμφανίζουν πολύ σπάνια όμως όποτε βλέπω
κάποιον να έχει, δε μπορώ να μη βάζω τον εαυτό μου στη θέση του. Έτσι αναζήτησα για μια φυσική συνταγή που βοηθάει να απαλλαγούμε από αυτόν.

Σκόρδο

Το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και μια από αυτές είναι να απομακρύνει γρήγορα τον έρπη από τα χείλη. Αρκεί να κόψουμε μια σκελίδα σκόρδου και να την τοποθετήσουμε για τουλάχιστον 10 λεπτά ακριβώς επάνω στην περιοχή. Έπειτα πρέπει να ξεπλυθεί η περιοχή με ζεστό νερό. Η διαδικασία αυτή θα ήταν καλό να επαναληφθεί 5 φορές και μέσα σε λιγότερο από μια μέρα ο έρπης θα κάνει τον κύκλο του!!!! Αν δούμε ότι δεν υποχωρεί τότε μπορούμε να το επαναλάβουμε πάλι την επόμενη ημέρα!!!!

Καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν!!!!

πηγή ;http://www.pentapostagma.gr/

Comments